• Dezmembrari Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor din Romania !
dezma
Parcul zilei

Buza Auto

Parcul nostru de dezmembrari este situat in Falticeni, judetul Suceava. Vindem orice element provenit din dezmembrari de caroserie sau motor. Oferim garantie si livrare in 24 h oriunde in tara.

Aici poate fi afisat si parcul tau !

Aici poti cauta, piese auto in 1.249.362 anunturi Video: Cum caut ?

Aici poti cauta piese dupa codul de origine, in 186482 anunturi

particulari firme toate

Ajutor in utilizarea site-ului Dez.ro

Pentru a crea un cont trebuie sa dai click pe butonul "Cont nou" din partea dreapta, sus. Iti va aparea o pagina in care gasesti formularul "Creare cont nou" pe care trebuie sa il completezi cu datele tale personale. Pentru finalizare apesi butonul "CREAZA CONTUL".

Pentru autentificare ai nevoie de un cont de membru, pe care il obtii conform instructiunilor de la punctul 1. Daca ai deja un cont, dai click pe butonul "Autentificare" din partea dreapta, sus si iti va aparea un formular in care completezi campurile cu numele de utilizator si parola exact asa cum le-ai scris la crearea contului. Pentru finalizare apesi butonul "INTRA IN CONT".

Pentru adaugarea unui anunt ai nevoie de un cont de membru pe care il obtii conform instructiunilor de la punctul 1. Dupa autentificare vei apasa butonul "ADAUGA ANUNT" din meniul de sus si iti va aparea o lista din care trebuie sa alegi categoria de anunturi.

Anunturile de dezmembrari, sunt impartite in doua categorii:

1. DEZMEMBRARI AUTO - Anunturi generaliste cu dezmembrari de masini in care se enumera piesele dezmembrate.
Poti adauga imagini cu ajutorul butoanelor "ADAUGA IMAGINE". Atentie pentru "anunturile cu Dezmembrari Auto" este obligatoriu sa adaugi cel putin o imagine care sa fie reala (sunt interzise: Sigle, Imagini cu Parcuri sau poze care nu ilustreaza masina dezmembrata).

Video: Cum adaug anunt cu dezmembrari auto ?

2. PIESE DIN DEZMEMBRARI - Anunturi cu piese din dezmembrari individuale in care se pot adauga la o marca + model piesa cu piesa, toate piesele care se gasesc pe o masina.
Pentru anunturi cu "Piese din dezmembrari", adaugarea unei imagini este optionala, in imagine fiind obligatoriu sa se vada doar piesa respectiva, nu se accepta poza generalista cu toata masina insa daca nu ai o imagine cu piesa respectiva, implicit se afiseaza o poza cu acea piesa care are caracter informativ.

Video: Cum adaug anunt cu piese din dezmembrari ?

Dupa completarea formularului, pentru a posta anuntul trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului, dupa care vei apasa butonul "ADAUGA ANUNTUL".

In prezentarile video de mai jos, va aratam cum se evidentiaza anunturile din ambele categorii ( Dezmembrari Auto si Piese din Dezmembrari ):

Video: Cum evidentiez un anunt cu dezmembrari auto ?

Video: Cum evidentiez un anunt cu piese din dezmembrari ?

Pentru modificarea unui anunt cu "Dezmembrari Auto" alege din meniul din stanga "Lista Completa", sub fiecare anunt ai mai multe optiuni, printre care optiunea de modifica. Apasa butonul "MODIFICA", dupa care iti va aparea anuntul pe care poti sa-l editezi. Dupa modificare apasa butonul "SALVEAZA ANUNTUL" si modificarile facute vor fi salvate.

Pentru modificarea unui anunt cu "Piese din Dezmembrari" trebuie sa mergi in detaliile anuntului respectiv, sa cauti piesa pe care vrei sa o modifici, sa apesi butonul "Modifica", sa editezi detaliile piesei si apoi sa apesi butonul "SALVEAZA PIESA".

Pentru stergerea unui anunt trebuie sa intri in contul personal. La fiecare categorie de anunturi iti va aparea "Lista completa" cu toate anunturile postate de tine, iar sub fiecare anunt ai mai multe optiuni, printre care optiunea de stergere. Apasa butonul "STERGE" si anuntul tau va fi sters.

Pentru adaugarea unui parc de dezmembrari ai nevoie de un cont de membru pe care il obtii conform instructiunilor de la punctul 1. Dupa autentificare vei intra in contul tau personal, apasand butonul "Contul meu" din dreapta sus si vei alege optiunea "Parc de dezmembrari" din meniul "ANUNTURILE MELE" din stanga. Iti va aparea un formular pe care trebuie sa il completezi cu detaliile parcului. Sigla/Logo-ul si imaginile cu parcul se vor adauga cu ajutorul butoanelor "ADAUGA IMAGINE" ( Atentie, imaginile trebuie sa fie reale, sa se vada ca intr-adevar este un parc de dezmembrari ! ). De asemenea adaugarea Certificatului de inregistrare al firmei (sau orice alt document OFICIAL) este obligatorie pentru a dovedi ca parcul este autorizat. Optional se pot adauga alte autorizatii detinute, precum Mediu, Politie sau RAR. Dupa completarea campurilor trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului si sa apesi butonul "SALVEAZA". Parcul va fi trimis spre verificare, aceasta facandu-se de catre un operator uman, dupa aprobare parcul va fi afisat pe site. Vei fi instiintat printr-un e-mail daca va fi aprobat sau nu.

Pentru a cauta o piesa auto poti folosi motorul de cautare din partea dreapta sus a site-ului. In prezentarea video de mai jos poti vedea cele 3 posibilitati de a cauta piese.

Video: Cum caut o piesa auto ?

Pentru a comanda o piesa auto apasa pe butonul "CERE OFERTA PIESE" din meniul de sus. Iti va aparea o pagina cu un formular pe care trebuie sa il completezi. La final apasa butonul "TRIMITE CEREREA" si cererea va fi trimisa tuturor parcurilor autorizate din Romania.

Contactati-ne la tehnic@dez.ro