• Dezmembrari Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor din Romania !
Parcul zilei

Dezauto Sof

Parc auto de dezmembrari autorizat comercializam o gama larga de piese sh pentru autoturisme si autoutilitare ,oferim factura si garantie la piese, posibilitate retur in caz de neconformitate, pentru informatii piese ne puteti contacta. ...

Aici poate fi afisat si parcul tau !

Aici poti cauta, piese auto in 1.246.983 anunturi Video: Cum caut ?

Aici poti cauta piese dupa codul de origine, in 177589 anunturi

particulari firme toate

Parcuri de dezmembrari auto in Arad

Parcurile de dezmembrari afisate mai jos sunt din majoritatea judetelor țării, acestea sunt firme autorizate care au acte doveditoare (vizibile pe site), verificate și aprobate manual de noi. Parcurile se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, in mare parte aduse din afara tarii, acestea sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi clientului piese originale, nedeteriorate și la un preț accesibil. De aceea orice parc vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată. Pentru mai multe detalii, despre fiecare parc de dezmembrări accesați pagina acestuia din lista de mai jos.

Parcuri de dezmembrari din judetul Arad, localitatea: Arad | Chisineu Cris | Curtici | Fantanele | Paulis | Sagu | Vinga | Vladimirescu |

Piese Auto Fab - Arad Arad

6772 anunturi in oferta 

Str. Solomon Nr. 8 , cod postal 310455, Arad Arad 0746539595

Ne-am infiintat in data de 31.05.2016. Suntem aici pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune produse second hand , nereconditionate la cele mai avantajoase preturi. Va asteptam pe site-ul nostru cu comenzi ,pe adresa noastra de facebook ,atat cat si pe adresa de y-mail. Va multumim ca ati ales produsele noastre!

Mirben - Curtici Arad

62 anunturi in oferta 

str alba iulia nr 2 , cod postal 315200, Curtici Arad

Parc dezmembrari  situat la intrarea in Curtici de catre Arad, in continua dezvoltare,  oferim piese auto din stoc si pe comanda la preturi fara concurenta. Parcul de dezmembrari este autorizat R.A.R. si oferim garantie si factura pentru orice piesa vanduta.

Dascif Auto - Arad Arad

878 anunturi in oferta 

Zadareni nr 962 , cod postal 317130, Arad Arad

Dacsif auto ,o noua firma pe piata dezmembrarilor de masini din Romania,care ofera clientilor sai o gama variata de masini. Oferim factura si garantie pe toate piesele comercializate.

Auto Pink Style Dez - Vladimirescu Arad

15 anunturi in oferta 

str Garii,nr 104 , cod postal 317405, Vladimirescu Arad 0753980301

Parc de dezmembrari infiintat in 2010,dezmembram aproape toate marcile de autoturisme.Detinem atat piese de autoturisme mici cat si de microbuze,incepand cu anii 1990 pana la 2009Ne straduim sa acoperim cat mai bine nevoile clientilor nostrii,in materie de piese,la cele mai accesibile preturi.Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice...

Euro Mobil Grup - Arad Arad

2 anunturi in oferta 

Arad, Soseaua De Centura (400m De La Metro Spre Deva) , Arad Arad 0257217340

Vanzari piese auto din dezmembrari (masini nerulate in Romania), peste 400 motoare diesel si benzina pe stoc, elemente de caroserie, iluminat, electrice, mecanice. Vanzari piese NOI la comanda, originale sau de producator. Expediem marfa zilnic in tara prin curierat rapid.