• Dezmembrari Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor din Romania !
dezma
Parcul zilei

Dezauto Sof

Parc auto de dezmembrari autorizat comercializam o gama larga de piese sh pentru autoturisme si autoutilitare ,oferim factura si garantie la piese, posibilitate retur in caz de neconformitate, pentru informatii piese ne puteti contacta. ...

Aici poate fi afisat si parcul tau !

Aici poti cauta, piese auto in 1.201.801 anunturi Video: Cum caut ?

Aici poti cauta piese dupa codul de origine, in 172614 anunturi

particulari firme toate

Parcuri de dezmembrari auto in Cluj

Parcurile de dezmembrari afisate mai jos sunt din majoritatea judetelor țării, acestea sunt firme autorizate care au acte doveditoare (vizibile pe site), verificate și aprobate manual de noi. Parcurile se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, in mare parte aduse din afara tarii, acestea sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi clientului piese originale, nedeteriorate și la un preț accesibil. De aceea orice parc vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată. Pentru mai multe detalii, despre fiecare parc de dezmembrări accesați pagina acestuia din lista de mai jos.

Parcuri de dezmembrari din judetul Cluj, localitatea: Aghiresu | Apahida | Baciu | Cluj-Napoca | Cuzdrioara | Dej | Feleacu | Floresti | Garbau | Gherla | Huedin | Iclod | Turda |

Bond Club BMW - Apahida Cluj

114 anunturi in oferta 

liliacului13 , cod postal 3411, Apahida Cluj 0746781456

Bond Club SRL a fost infiintata in anul 2009 . Centrul de dezmembrari Bond Club este cel mai mare parc de dezmembrari BMW din Romania, oferind cea mai vasta gama de piese originale BMW pentru o gama larga de modele. In oferta noastra de piese BMW din dezmembrari va oferim orice piese BMW din anul 1996 pana in prezent, pentru toate modele BMW, toate in stoc cu...

Dezmembrari Auto 2005 - Dej Cluj

54 anunturi in oferta 

NIMA,NR.42B , cod postal 405200, Dej Cluj 0752444200

Dezmembrari Piese auto 2005, Va ofera o gama variata de piese auto din dezmembrari pentru autoturismul dumneavoastra. Aici gasiti autoturisme dezmembrate din peste 30 de marci. Mai mult! Ai peste 7500 de repere disponibile online si reduceri de pana la 25% la anumite componente.

Flavioadam - Aghiresu Cluj

207 anunturi in oferta 

Jud. Cluj, Str Valea Seaca , Aghiresu Cluj 0751974642

Firma specializata de dezmembrari stam la dispozitia clientului cu cea mai diversificata gama de piese pentru marca Opel. La noi gasiti piese la cele mai mici preturi de pe piata indiferent de piesa cumparata. De asemenea piesele comercializate de firma noastra sunt toate originale de pe masini import Germania.

Adn Motor Group - Turda Cluj

7 anunturi in oferta 

Jud Cluj, Loc Turda , Turda Cluj 0747602001

Firma de dezmembrari auto autorizata va stam la dispozitie cu piese auto second-hand pentru orice tip de autoturism si utilitara indiferent de motorizare si an. Va oferim cea mai lunga garantie de pe piata la piesele cumparate de la noi si va stam la dispozitie cu livrari in toata tara prin curierat rapid.

Dezmembrari Miki - Garbau Cluj

0 anunturi in oferta 

sat Garbau , cod postal 000000, Garbau Cluj

Dezmembrari Miki va ofera o gama variata de piese auto din dezmembrari pentru autoturismul dumneavoastra. Aici gasiti autoturisme dezmembrate din peste 30 de marci si peste 5000de repere disponibile. Informatii gasiti accesand pagina noastra, apelandu-ne telefonic sau la punctul de lucru. 

Dezmembrari Tal - Cluj-Napoca Cluj

1 anunturi in oferta 

Str Avram Iancu nr 6 , cod postal 000000, Cluj-Napoca Cluj

Echipa Dezmembrari Tal ofera spre comercializare o gama variata de piese auto second hand, provenite din dezmembrarea celor mai uzuale marci si modele de masini. Seriozitatea si profesionalismul sunt principiile pe care ne bazam in colaborarile noastre.