• Dezmembrari Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor din Romania !
dezma
Parcul zilei

Buza Auto

Parcul nostru de dezmembrari este situat in Falticeni, judetul Suceava. Vindem orice element provenit din dezmembrari de caroserie sau motor. Oferim garantie si livrare in 24 h oriunde in tara.

Aici poate fi afisat si parcul tau !

Aici poti cauta, piese auto in 1.082.066 anunturi Video: Cum caut ?

Aici poti cauta piese dupa codul de origine, in 136595 anunturi

particulari firme toate

Parcuri de dezmembrari auto in Constanta

Parcurile de dezmembrari afisate mai jos sunt din majoritatea judetelor țării, acestea sunt firme autorizate care au acte doveditoare (vizibile pe site), verificate și aprobate manual de noi. Parcurile se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, in mare parte aduse din afara tarii, acestea sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi clientului piese originale, nedeteriorate și la un preț accesibil. De aceea orice parc vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată. Pentru mai multe detalii, despre fiecare parc de dezmembrări accesați pagina acestuia din lista de mai jos.

Parcuri de dezmembrari din judetul Constanta, localitatea: Adamclisi | Agigea | Constanta | Cumpana | Lumina | Ovidiu |

Dezmembrari Agigea - Agigea Constanta

445 anunturi in oferta 

Agigea , cod postal 907015, Agigea Constanta

Suntem unul din cele mai mari parcuri din dobrogea! Tinem cont de opinia cumparatorilor nostrii si incercam sa ne inbunatatim constant pentru tranzactii cat mai reusite. Politica de garanţie: Se acordă garanţie 30 de zile în conformitate cu legislaţia în vigoare. Politica de retur: Piesa se poate returna în primele 5 zile...

Das-Constanta - Adamclisi Constanta

129 anunturi in oferta 

Strada Henri Coanda, Nr. 23, Constanta (langa Elvila) , Adamclisi Constanta 0751883333

Suntem cel mai nou parc de dezmembrari din Constanta si va oferim servicii de calitate, proptitudine si seriozitate. Comercializam piese originale din dezmembrari si cumparam masini avariate, oferim garantie pentru fiecare piesa cumparata din unitatea noastra. De asemenea pentru a satisface cerintele tuturor facem si livrari in toata tara in maxim...

Dez Cars Auto - Constanta Constanta

309 anunturi in oferta 

Aurel Vlaicu Nr 140bis , Constanta Constanta 0784880000

DEZ CARS AUTO va poate ajuta prin reducerea costurilor si simplificarea intregului proces de achizitie a pieselor auto ce provin din autoturisme second hand importate din Germania; autoturisme aflate intr-o stare tehnica foarte buna si cu un numar de kilometri reali. Piesele provenite din dezmembrari pot fi achizitionate direct de la sediul nostru din...

Kondor Truck - Ovidiu Constanta

0 anunturi in oferta 

Portului, 46 , cod postal 900330, Ovidiu Constanta

Kondor Truck&Trailer oferim piese de schimb pentru toate marcile de camioane. Piesele provin din dezmembrarea autocamioanelor numai din import si beneficiaza de garantie si factura. Se trimit oriunde in tara prin curierat rapid in 24h.

Auto Line - Agigea Constanta

96 anunturi in oferta 

Str. Gheorghe Doja, Nr. 31 , cod postal 905350, Agigea Constanta 0724628888

Auto Line este un parc de dezmembrari din Judetul Constanta care se ocupa cu vanzarea de piese originale din dezmembrari. Trimitem oriunde in tara prin curier rapid cu livrare in 24 de ore. Oferim o garantie de 30-90 zile in functie de piesa vanduta.

Dezmembrari Cumpana - Cumpana Constanta

0 anunturi in oferta 

industriala, nr. 20 , cod postal 907105, Cumpana Constanta 0766372427

Parcul nostru de dezmembrari se ocupa cu recuperarea si vanzarea pieselor auto din dezmembrari, acestea fiind atent indentificate de catre angajatii nostri specializati, controlate si pastrate in cele mai sigure conditii. Va garantam un transport rapid si sigur cu Fan Courier, consiliere profesionala.

Auto Rehab - Constanta Constanta

24 anunturi in oferta 

IC Bratianu 45 , cod postal 900263, Constanta Constanta

Avem spre vanzare orice piesa, in limita stocului disponibil. Piese de motorizare, mecanica si elemente de caroserie. Oferim factura si garantie, iar livrarea se face prin curier rapid sau din parcul nostru auto. La cerere, putem asigura montajul pieselor, prin service-ul propriu.