• Dezmembrari Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor din Romania !
dezma
Parcul zilei

Buza Auto

Parcul nostru de dezmembrari este situat in Falticeni, judetul Suceava. Vindem orice element provenit din dezmembrari de caroserie sau motor. Oferim garantie si livrare in 24 h oriunde in tara.

Aici poate fi afisat si parcul tau !

Aici poti cauta, piese auto in 1.249.530 anunturi Video: Cum caut ?

Aici poti cauta piese dupa codul de origine, in 186510 anunturi

particulari firme toate

Parcuri de dezmembrari auto in Dolj

Parcurile de dezmembrari afisate mai jos sunt din majoritatea judetelor țării, acestea sunt firme autorizate care au acte doveditoare (vizibile pe site), verificate și aprobate manual de noi. Parcurile se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, in mare parte aduse din afara tarii, acestea sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi clientului piese originale, nedeteriorate și la un preț accesibil. De aceea orice parc vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată. Pentru mai multe detalii, despre fiecare parc de dezmembrări accesați pagina acestuia din lista de mai jos.

Parcuri de dezmembrari din judetul Dolj, localitatea: Afumati | Bradesti | Breasta | Craiova | Ghercesti | Isalnita | Malu Mare | Motatei | Pielesti | Simnicu de Sus |

GM Auto Parts - Craiova Dolj

118 anunturi in oferta 

Strada Primaverii, Nr. 31 , cod postal 200102, Craiova Dolj 0761881811

GM Auto Parts va ofera piese auto originale din dezmembrari pentru mai multe marci de masini. Va asiguram montajul pieselor achizitionate si va oferim garantie pentru fiecare produs. Livram oriunde in tara prin curierat rapid. Detinem piese de calitate si un stoc permanent.

AutoFM - Bradesti Dolj

65 anunturi in oferta 

Str. Dr. Bradisteanu nr.216 , cod postal 207105, Bradesti Dolj 0761803366

Suntem AutoFm! Parc de dezmembrari auto infiintat in ianuarie 2012. Obiectivul nostru este de a satisface toate nevoile clientului, bazandu-ne pe o echipa tanara si dinamica, urmarind a dezvolta serviciile oferite. La noi beneficiati de factura si chitanta sau bon fiscal, garantie,garantia returnarii banilor in cazul unui retur, livrare...

Oltenia Cars - Malu Mare Dolj

67 anunturi in oferta 

Str. Bechetului, 90 , cod postal 207365, Malu Mare Dolj 0763310105

Firma noastra - Oltenia Cars - se ocupa cu dezmembrarea modelelor din 2000 pana in 2016.Parcul nostru este situat in judetul Dolj. Piesele cumparate se pot returna in 30 zile de la primirea lor si puteti opta pentru restituirea banilor sau inlocuirea piesei. Costul transportului de retur va fi suportat de catre noi.

Nvs Auto - Isalnita Dolj

173 anunturi in oferta 

Isalnita str. Mihai Eminescu 151 , cod postal 207340, Isalnita Dolj 0763695968

Parcul nostru comercializeaza o gama diversificata de piese auto provenite din dezmembrarea autoturismelor provenite din  UE, piesele find atent sortate pentru revanzarea acestora. Oferim garantie intre 5 si 30 de zile in functie de piesa dorita cu mentiunea sa fie montate intr-un service autorizat RAR.

Auto Franta Dezmembrari - Craiova Dolj

3 anunturi in oferta 

Fulger Nr 211 Brestei Craiova , cod postal 1100, Craiova Dolj 0766438535

Punem la dispozitia clientilor, piese auto din dezmembrari ale marcilor frantuzesti Renault, Citroen si Peugeot existente pe stoc pentru oricare din modelele marcilor enumerate, piesele fiind provenite de la vehicule scoase din uz, prematur. Calitatea este garantata de vanzator existand si posibilitati de curierat oriunde pe teritoriul Romaniei.

Spare Cars - Motatei Dolj

22 anunturi in oferta 

T 349,P 2 Motatei Dolj , cod postal 207415, Motatei Dolj

Parc de dezmembrari auto Spare Cars, dezmembram masini  sh de mai multe tipuri. Piesele se pot ridica personal sau livrare prin curier rapid in conditii avantajoase si de calitate in toata tara.

Euromotors - Pielesti Dolj

106 anunturi in oferta 

Loc. Pielesti ,cal. Bucuresti Nr 137 Craiova Dn 65 Km 7 (zona Metro) , cod postal 207450, Pielesti Dolj 0722557534

SC Euromotors Craiova va pune la dispozitie o gama larga de piese auto second hand sau noi pentru aproape toate marcile de autoturisme si microbuze Livrarile se pot face in alte localitati din tara prin firma de curierat cu care avem contract Efectuam si tractari auto cu platforma de 3,5 tone