• Dezmembrari Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor din Romania !
dezma
Parcul zilei

Buza Auto

Parcul nostru de dezmembrari este situat in Falticeni, judetul Suceava. Vindem orice element provenit din dezmembrari de caroserie sau motor. Oferim garantie si livrare in 24 h oriunde in tara.

Aici poate fi afisat si parcul tau !

Aici poti cauta, piese auto in 1.189.057 anunturi Video: Cum caut ?

Aici poti cauta piese dupa codul de origine, in 174790 anunturi

particulari firme toate

Parcuri de dezmembrari auto in Gorj

Parcurile de dezmembrari afisate mai jos sunt din majoritatea judetelor țării, acestea sunt firme autorizate care au acte doveditoare (vizibile pe site), verificate și aprobate manual de noi. Parcurile se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, in mare parte aduse din afara tarii, acestea sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi clientului piese originale, nedeteriorate și la un preț accesibil. De aceea orice parc vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată. Pentru mai multe detalii, despre fiecare parc de dezmembrări accesați pagina acestuia din lista de mai jos.

Parcuri de dezmembrari din judetul Gorj, localitatea: Bumbesti-Pitic | Dragutesti | Scoarta | Targu Jiu |

Dezmembrari Ford Transit - Dragutesti Gorj

0 anunturi in oferta 

Loc. Dambova, Sat Carbesti, Nr. 129 , cod postal 000000, Dragutesti Gorj

Parcul nostru de dezmembrari situat in Com. Dragutesti, Loc. Dambova, Sat Carbesti, Nr. 129, Jud. Gorj. Va stam la dispozitie cu o gama larga de piese Ford Transit. Avem peste 2000 auto dezmembrate cu o experienta de peste 6 ani,piesele sunt verificate si testate inainte de a fi comercializate!!

Ravis Auto - Targu Jiu Gorj

32 anunturi in oferta 

Str Tismana nr 67 , cod postal 210205, Targu Jiu Gorj

Parcul de dezmembrari auto Ravis Auto dezmembreaza si comercializeaza din dezmembrari piese de schimb de pe masini nerulate in tara. Oferim garantie, factura si livrare prin curier rapid cu plata ramburs. Nu ezitati sa ne contactati!

Topaycons77 - Bumbesti-Pitic Gorj

83 anunturi in oferta 

Targu-jiu, Iezureni , cod postal 00000000, Bumbesti-Pitic Gorj 0765431685

Suntem un parc de dezmembrari auto situat la iesirea din Targu Jiu, in Cartierul Iezureni. Comercializam la standarde europene piese auto si accesorii din dezmembrari pentru autovehicule fabricate dupa 2000. Vanzarea se face la sediul nostru si/sau cu livrare prin curier rapid oriunde in tara. La noi gasiti cele mai avantajoase preturi!