• Dezmembrari Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor din Romania !
Parcul zilei

Buza Auto

Parcul nostru de dezmembrari este situat in Falticeni, judetul Suceava. Vindem orice element provenit din dezmembrari de caroserie sau motor. Oferim garantie si livrare in 24 h oriunde in tara.

Aici poate fi afisat si parcul tau !

Aici poti cauta, piese auto in 1.246.983 anunturi Video: Cum caut ?

Aici poti cauta piese dupa codul de origine, in 177589 anunturi

particulari firme toate

Parcuri de dezmembrari auto in Harghita

Parcurile de dezmembrari afisate mai jos sunt din majoritatea judetelor țării, acestea sunt firme autorizate care au acte doveditoare (vizibile pe site), verificate și aprobate manual de noi. Parcurile se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, in mare parte aduse din afara tarii, acestea sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi clientului piese originale, nedeteriorate și la un preț accesibil. De aceea orice parc vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată. Pentru mai multe detalii, despre fiecare parc de dezmembrări accesați pagina acestuia din lista de mai jos.

Parcuri de dezmembrari din judetul Harghita, localitatea: Gheorgheni | Miercurea Ciuc | Odorheiu Secuiesc | Toplita |

Demaco Autocentrum - Odorheiu Secuiesc Harghita

1282 anunturi in oferta 

Str.Lemnarilor 14a , cod postal 535600, Odorheiu Secuiesc Harghita 0722898284

Printre serviciile firmei Demaco se regăseşte dezasamblarea autovehiculelor lovite, vechi sau second-hand şi comercializarea pieselor care provin din acestea. La Demaco vă aşteaptă  o gamă uriaşă de piese auto, având o calitate excepţională la un preţ rezonabil!.La comanda dvs. livrăm orice piesă...

Bliss Motors - Gheorgheni Harghita

37 anunturi in oferta 

Piata Libertatii nr. 12, ap. 2 , cod postal 535500, Gheorgheni Harghita

Bliss Motors,parc auto situat in Gheorgheni,Harghita,comercializeaza  motoare  și cutii de viteze importate din Germania, cu până la 10 luni garanție. Piesele se livrează oriunde în țară cu verificare colet și posibilitate de retur.

Auto Alunis - Toplita Harghita

9 anunturi in oferta 

Stefan cel mare NR 110 , cod postal 535700, Toplita Harghita 0723959684

Firma Auto Alunis, a fost infintata in septebrie 2007, cu ocupatia de baza inchirieri autoturisme si tractari auto, oferind servicii de calitate, promte, la orice ora, chiar si in week-end. In prezent ne ocupam si de servicii dezmembrari auto. Locatia este situata in Toplita, Harghita, Stefan cel mare 110, Tricotaje Pentru mai multe detalii va...