• Dezmembrari Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor din Romania !
dezma
Parcul zilei

Buza Auto

Parcul nostru de dezmembrari este situat in Falticeni, judetul Suceava. Vindem orice element provenit din dezmembrari de caroserie sau motor. Oferim garantie si livrare in 24 h oriunde in tara.

Aici poate fi afisat si parcul tau !

Aici poti cauta, piese auto in 1.189.057 anunturi Video: Cum caut ?

Aici poti cauta piese dupa codul de origine, in 174790 anunturi

particulari firme toate

Parcuri de dezmembrari auto in Maramures

Parcurile de dezmembrari afisate mai jos sunt din majoritatea judetelor țării, acestea sunt firme autorizate care au acte doveditoare (vizibile pe site), verificate și aprobate manual de noi. Parcurile se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, in mare parte aduse din afara tarii, acestea sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi clientului piese originale, nedeteriorate și la un preț accesibil. De aceea orice parc vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată. Pentru mai multe detalii, despre fiecare parc de dezmembrări accesați pagina acestuia din lista de mai jos.

Parcuri de dezmembrari din judetul Maramures, localitatea: Baia Mare | Cicarlau | Somcuta Mare | Tautii Margheraus |

Auto Sam - Cicarlau Maramures

270 anunturi in oferta 

Cicarlau 107h, Maramures , cod postal 437095, Cicarlau Maramures 0744251456

Comercializam piese auto din dezmembrari pentru diferite marci auto. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!

Autocasse Mocira - Baia Mare Maramures

403 anunturi in oferta 

Aleea Mocirei 26/B , cod postal 437228, Baia Mare Maramures

Piesele Auto Dezmembrate Sunt Demontate Cu Grijă De Mecanici Auto Calificați Și Sunt Depozitate În Condiții Optime, În Plus Sunt Piese Originale În Perfectă Stare De Funcționare, Demontate De Pe Mașini În Stare Perfectă De Funcționare. Dacă Piesa Achiziționată Din Dezmembrări Nu Corespunde Nevoilor Dvs,...

Expert cars - Baia Mare Maramures

0 anunturi in oferta 

Str Depozitelor nr 2 , cod postal 000000, Baia Mare Maramures

Expert Cars va ofera servicii de vulcanizare si piese din dezmembrari la cele mai avantajoase preturi. De asemenea incercam sa punem la dispozitia clientilor nostrii cel mai bun raport calitate-pret. Expert Cars inseamna promptitudine, seriozitate si calitate!

Auto Best - Somcuta Mare Maramures

17 anunturi in oferta 

150/b , cod postal 437335, Somcuta Mare Maramures

Mecanici auto calificați demontează cu grijă piesele auto din dezmembrari pe care le sortează, testează, pe urmă le depozitează în condiții optime, ferite de intemperii, fiind în stare perfectă de funcționare fiind demontate de pe mașini radiate sau avariate. Dacă piesa achizitionată nu a fost corect...