• Dezmembrari Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor din Romania !
dezma
Parcul zilei

Buza Auto

Parcul nostru de dezmembrari este situat in Falticeni, judetul Suceava. Vindem orice element provenit din dezmembrari de caroserie sau motor. Oferim garantie si livrare in 24 h oriunde in tara.

Aici poate fi afisat si parcul tau !

Aici poti cauta, piese auto in 1.189.057 anunturi Video: Cum caut ?

Aici poti cauta piese dupa codul de origine, in 174790 anunturi

particulari firme toate

Parcuri de dezmembrari auto in Olt

Parcurile de dezmembrari afisate mai jos sunt din majoritatea judetelor țării, acestea sunt firme autorizate care au acte doveditoare (vizibile pe site), verificate și aprobate manual de noi. Parcurile se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, in mare parte aduse din afara tarii, acestea sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi clientului piese originale, nedeteriorate și la un preț accesibil. De aceea orice parc vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată. Pentru mai multe detalii, despre fiecare parc de dezmembrări accesați pagina acestuia din lista de mai jos.

Parcuri de dezmembrari din judetul Olt, localitatea: Babiciu | Corabia | Dobrosloveni | Slatina |

Zet auto - Corabia Olt

0 anunturi in oferta 

Str Stefan cel Mare nr 1 , cod postal 000000, Corabia Olt

SC Zetauto reciclari SRL este operator economic autorizat să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz, dezmembrări auto, precum si comercializare a pieselor rezultate in urma dezmembrarii cu punct de lucru in Corabia, judetul Olt. Piesele dezmembrate sunt verificate inainte de livrare.

Dezmembrari Venicos - Dobrosloveni Olt

147 anunturi in oferta 

I.G.DUCA NR.2 , cod postal 237140, Dobrosloveni Olt

Suntem o societate din Caracal, judetul Olt care dezmembram masini si vindem componetele mecanice, electrice si electronice. Pentru ca dorim sa avem o relatie corecta cu clientii si sa livram produsele de care au nevoie, va rugam sa ne precizati cat mai multe date despre masina pentru care doriti sa cumparati piesa .Vindem o gama larga...

Nicodem - Babiciu Olt

11 anunturi in oferta 

Slatina,str.pitesti,nr.251 , Babiciu Olt 0786106982

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata auto, preocupati in permanenta de satisfacerea nevoilor clientului si imbunatatirea relatiei cu acesta, misiunea firmei noastre este de a oferi clientilor sai servicii de calitate la preturi imbatabile. Iti oferim o gama larga si variata de piese second-hand pentru orice model de autoutilitare la cele mai mici...

Dezmembrari Corabia - Corabia Olt

536 anunturi in oferta 

Corabia Jud. Olt , cod postal 235300, Corabia Olt 0753556195

Societatea este infiintata in anul 2009, ca un efect pozitiv al crizei economice, avand ca si obiectiv o alternativa de preturi reduse pentru piesele auto originale. Un alt obiectiv important este obtinerea unui forte bun raport calitate/pret pentru satisfacerea deplina a clientilor.