• Dezmembrari Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor din Romania !
Parcul zilei

Miakys Auto Serv

SC Miakys Auto Serv SRL situat in Sectorul 3 pe Cheiul Dambovitei cu o vechime de peste 10 ani in domeniul dezmembrarilor comercializeaza piese din dezmembrari pentru autoturisme din 2007 pana in prezent. Firma noastra mai vine in intampinarea dvs si cu...

Aici poate fi afisat si parcul tau !

Aici poti cauta, piese auto in 1.246.983 anunturi Video: Cum caut ?

Aici poti cauta piese dupa codul de origine, in 177589 anunturi

particulari firme toate

Parcuri de dezmembrari auto in Valcea

Parcurile de dezmembrari afisate mai jos sunt din majoritatea judetelor țării, acestea sunt firme autorizate care au acte doveditoare (vizibile pe site), verificate și aprobate manual de noi. Parcurile se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, in mare parte aduse din afara tarii, acestea sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi clientului piese originale, nedeteriorate și la un preț accesibil. De aceea orice parc vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată. Pentru mai multe detalii, despre fiecare parc de dezmembrări accesați pagina acestuia din lista de mai jos.

Parcuri de dezmembrari din judetul Valcea, localitatea: Alunu | Budesti | Ladesti | Ramnicu Valcea |

AutoDez Dezmembrari Valcea - Ramnicu Valcea Valcea

12 anunturi in oferta 

Budesti barajul peste Olt , cod postal 240048, Ramnicu Valcea Valcea 0769050395

Dezmembrari si comercializari piese auto second hand , autoturisme, autoutilitare , camioane si autobuze .Motoare diesel si benzina, elemente de caroserie, elemente de mecanica, esapamente, cutii viteze, alternatoare, electromotoare, turbine, pompe injectie, chiuloase, anvelope, jante, ornamente de exterior si interior, etc.

Expert Dezmembrari - Ramnicu Valcea Valcea

102 anunturi in oferta 

strada Uzinei nr 1 B , cod postal 240401, Ramnicu Valcea Valcea 0749541541

Expert Dezmembrari este un parc autorizat pentru activitatea de dezmembrari, situat in Ramnicu Valcea, strada Uzinei Nr. 1 B, in zona Platformei Chimice Oltchim , in imediata apropiere a combinatului chimic Oltchim. Detinem piese auto din dezmembrari cu un stoc permanent de minim 5000 de repere  pentru diferite marci  auto.

Dm Auto - Alunu Valcea

1 anunturi in oferta 

Strada Raureni Nr 260 , Alunu Valcea 0765271262

Dm Auto SRL este o firma infiintata in anul 2013, avand ca obiect de activitate demembrarea autovehiculelor si comercializarea pieselor auto rezultate din dezmembrare. Dupa caz oferim si servicii de tractare avand in dotare doua vehicule pentru aceasta activitate. Punctul de lucru este pe Strada Raureni in RM VALCEA, mai exact pe "4 benzi"...

Catalin si Dragos - Ramnicu Valcea Valcea

1062 anunturi in oferta 

Calea Bucuresti 247 , Ramnicu Valcea Valcea 0743359791

Vindem piese auto second-hand si noi din import, efectuam reparatii auto la toate tipurile de masini, oferim servicii de tractare si facem recarosari RAR ( suntem partener autorizat RAR ). Dezmembram urmatoarele marci de autoturisme: Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Volvo, Volkswagen.